Novemberfesten

Novemberfesten är den årligen återkommande stora marknadsfesten där alla föräldrar och elever samverkar och förvandlar skolan till en mångfald av olika rum att uppleva av oss alla och framför allt för våra barn att glädjas åt.

Som föräldrar i Kristofferskolan bidrar man med sitt arbete, sitt kunnande på olika områden, sin tid. Arbetet med Novemberfesten bygger en sorts trygghet socialt, vi lär känna varandra och varandras barn vilket kan vara mycket värdefullt för alla andra sociala situationer i klassen och i skolan i stort. 

Överskottet från festen används för att förgylla elevernas vardag, för att stödja specifika projekt och årskurs 4 och 9 är välkomna att ansöka om bidrag till sina klassresor: läs mer här. 

 

Ansökan ska var inlämnad till via mail till KFFS senast den 27 februari 2022.

Novemberfesten
Varje år, sista helgen i november går Kristofferskolans Novemberfest av stapeln.
 Detta är en tradition som har pågått under många år här på Kristofferskolan och som vi alla längtar till. Festen är en upplevelse av gemenskap, värme, musik och glädje.

Det är vi föräldrar med ideella krafter som ordnar festen under ledning av Lilla Fest till glädje för våra barn, familjer, släkt och vänner. De här dagarna förvandlar vi skolan och bjuder in till roliga aktiviteter och upplevelser som t.ex. fiskdamm, bondkök, dockteater, caféer, karusell, sagotunnel, antikvariat, musik och mycket mer.

Överskottet från novemberfesten ska ge guldkant och mervärde åt skolans elever. Det fördelas efter inkomna ansökningar på ett årligt öppet sammankallat föräldrarådsmöte i slutet på februari

Alla föräldrar och eller vårdnadshavare med barn på skolan är medlemmar i Kristofferskolans Föräldraförening.
IMG_1268.HEIC
IMG_0435.HEIC
IMG_0477.HEIC
IMG_0431.HEIC